© MRAE 2019 Pécs
NEURO CT - PÉCS

Információk

A kongresszus szervezője:

Neuro CT Pécsi Diagnosztikai Központ Kft. Pécs, Rét u. 2, 7623

A kongresszus helyszíne (térkép):

Hotel Palatinus City Center*** Pécs, Király u. 5, 7621

Fővédnök: Prof. Dr. Dóczi Tamás

Védnök: Dr. Oláh András a Pécsi Tudományegyetem

Egészségtudományi Karának dékánja

Konferencia elnöke: Dr. Nagy Szilvia Anett

Pécs Megyei Jogú Város Önkorm.

képviselője: Dr. Páva Zsolt Pécs polgármestere

Kongresszussal kapcsolatos információk: info@mrae2019pecs.hu Jelentkezési és absztrakt leadási határidő: 2019.08.01. LEJÁRT! Szállás és parkolás: Parkolóhelyek listája itt elérhető. Szállások listája ide kattintva elérhető. A KEDVEZMÉNYES SZÁLLÁSFOGLALÁS HATÁRIDEJE SAJNOS MÁR LEJÁRT.

Információk a programokról

Radiográfus oktatás külföldön Nemzetközi szekció keretein belül, külföldi vendégeink előadásaiból megismerhetjük az európai radiográfus oktatás lehetőségeit, különös hangsúlyt fordítva az MSc képzésekre . Workshop Az MRAE történetében először egy post-processing workshop keretén belül a jelentkezők egy gyakorlati oktatáson megtanulhatják a legmodernebb képkiértékelő módszereket (pl. diffúziós, perfúziós és funkcionális MR kiértékelés; CT és MR képrekonstrukciók, stb). A program előzetes regisztrációhoz kötött, bővebb információ ITT . Intézetlátogatás A kongresszus ideje alatt lehetőség nyílik a Pécsi Diagnosztikai Központ munkájának és eszközeinek megtekintésére, valamint a Szentágothai János Kutatóközpontban működő 4.7T kisállat MR látogatására , mely szintén előzetes regisztrációhoz kötött. Futás A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén második alkalommal ismét megrendezésre kerül az MRAE Futás a BSI pécsi Futónagykövete közreműködésével. Részletes tájékoztató és útvonalterv is letölthető! Fotópályázat A z MRAE az idei évben is fotópályázatot hirdet , melynek címe: SZAKMA ÉS KULTÚRA . A beküldendő fotókat a következő email címre várjuk: cserizsolt111@gmail.com A pályázaton a kongresszus minden regisztrált résztvevője indulhat 1 db digitális (min. 1200 pixel hosszabb oldalú) képpel. A technikai kivitelezésben semmilyen megkötés nincsen, lehet fekete-fehér vagy színes fotó is. A fájl névnek tartalmazni kell a pályázó nevét és a kép címét (pl.: vezeteknev_keresztnev_kepcim.jpg). Beküldési határidő: 2019. 08. 25.
Selfie készítés Szeretnénk, ha a mindenki a lehető legjobban érezné magát a kongresszus ideje alatt és ezt meg is mutatná nekünk. Várjuk a #MRAE2019 és/vagy #mrae2019 hasteggel ellátott INSTAGRAM SELFIE-ket , melyekből a legjobbat díjazni is fogjuk. Annak érdekében, hogy egy képet se tévesszünk szem elől, fontos, hogy a résztvevők NYILVÁNOS profillal rendelkezzenek. Quiz Érdemes lesz részt venni a tudományos szekciókon is, ugyanis egy egyedülálló QUIZ -zel készülünk, ahol a legjobban szereplő csapat szintén ajándékban részesül. Kongresszusi applikáció Hogy mindig kéznél legyen a kongresszus tudományos programja és az aktuális előadás absztraktja, a kongresszus történetében először letölthető a XXII. MRAE Kongresszus hivatalos applikációja Android és iOS felületekre. A kongresszus hivatalos fotósa Rőder Attila, a honlapon szereplő fényképek szintén az ő keze munkáját dicsérik.

Információ kiállítóknak

A kiállítói jelentkezési lap, kiegészítve a konferencia helyszínével ide kattintva letölthető! Kiállítóknak a jelentkezési határidő: 2019. július 19. Kellemes kikapcsolódást és szakmai fejlődést kívánnak a kongresszus szervezői!
MAGYAR RADIOGRÁFUSOK EGYESÜLETÉNEK XXII. KONGRESSZUSA

Regisztrációs díjak

A regisztrációs díj (kivétel a hallgatói) tartalmazza a kongresszuson és a workshopon való részvételt, kávészünetet, borkóstolóval egybekötött vacsorát, gálavacsorát, társasági programokat és programfüzetet. Regisztráció érvényes MRAE tagsággal (2019.03.18.-tól) 30.000.- Regisztráció MRAE tagság nélkül (2019.03.18.-tól) 36.000.- Céges regisztráció 40.000.-
Hallgatói regisztráció (tartalmazza a kávészüneteket és a tudományos programon való részvételt) 4.000.- Csak a workshopra kívánok regisztrálni (tartalmazza a kávészüneteket és a workshopon való részvételt) 15.000.- Külön étkezés az alábbi díjak ellenében igényelhető: Étkezés költségei (hallgatói regisztrációs esetén) Borkóstolóval egybekötött vacsora (08.29.) 9.000.- Ebéd (08.30.) 4.000.- Gálavacsora (08.30) 13.000.-